Εκδηλώσεις2019-08-12T19:45:59+03:00

Τραγουδήστε, Ταξιδέψτε, Ερωτευτείτε…

Ένας από τους τρόπους αντίστασης ενάντια στην παγκόσμια κρίση της αγάπης που βιώνουμε, είναι ο επαναπροσδιορισμός μας σε θέματα λειτουργίας του πολιτισμού και ειδικότερα του τραγουδιού.

Ως εκφραστές της μαγικής αυτής δύναμης του τραγουδιού, που κατορθώνει να μεταδίδει χαρά και αισιοδοξία, σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις μας με την πεποίθηση ότι θα βιώσετε αυτήν τη «μεταμόρφωση» μέσα από το τρίπτυχο: τραγουδήστε, ταξιδέψτε, ερωτευτείτε

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Σε κάθε εκδήλωση μπορείτε να προμηθεύεστε τους δίσκους των αδελφών Καραβιώτη

Ειν' ο Έρωτας Τραγούδι

Ώρα: 09:00 π. μ.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ώρα 09:00 π. μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Αργοστολίου (Λεωφόρος Βεργωτή 42 & Μαρκεζίνη) θα ψαλλεί η θεία λειτουργία από την εκκλησιαστική χορωδία των αδελφών Καραβιώτη.
Γέφυρα Αργοστολίου karaviotismusic Καραβιώτη Karavioti

Ώρα Έναρξης: 21:30

 “Όρτσα τα πανιά”
Μαγευτική βαρκαρόλα στη πετρόκτιστη Γέφυρα του Αργοστολίου με θαλασσινά τραγούδια & καντάδες από τους τραγουδιστές της αγάπης, Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη και τη χορωδιακή τους συντροφιά συνοδεία μαντολίνων & κιθάρων. Ο κόσμος συγκεντρωμένος στην προκυμαία παρακολουθεί το δρώμενο που έχει τις καταβολές του από τα χρόνια τις Ενετοκρατίας στα Επτάνησα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) και είναι δωρεάν για το κοινό.

Γέφυρα Αργοστολίου karaviotismusic Καραβιώτη Karavioti

Ημέρες Θάλασσας

Συναυλία Ελληνικού Τραγουδιού «Τα ωραιότερα τραγούδια της θάλασσας». Ένα μουσικό ταξίδι στα πιο αγαπημένα τραγούδια της θάλασσας, από τους νεότερους Έλληνες συνθέτες στα τραγούδια του Αιγαίου με τους αδερφούς Καραβιώτη και την ορχήστρα τους. Συμμετέχει η τραγουδίστρια της Ραφήνας Αλίκη Παππά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πικερμίου Ραφήνας (Δ.Ο.Π.Α.Π.) στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Θάλασσας» και είναι δωρεάν για το κοινό.

Γέφυρα Αργοστολίου karaviotismusic Καραβιώτη Karavioti

Ώρα Έναρξης: 21:30

“Στιγμές ελληνικού τραγουδιού”
Ένα μουσικό ταξίδι στα νεότερα ελληνικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία με τους τραγουδιστές της αγάπης, Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη και το μουσικό τους συγκρότημα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) και είναι δωρεάν για το κοινό.

Γέφυρα Αργοστολίου karaviotismusic Καραβιώτη Karavioti

Ώρα Έναρξης: 21:30

 “10η Μαγική Βαρκαρόλα”
Στο κλειστό αμφιθεατρικό λιμάνι της Άσσου πάνω σε φωτόλουστο καΐκι στολισμένο με άπειρα λαμπιόνια σαν κόσμημα, οι διακεκριμένοι τραγουδιστές μας Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με τις χαρακτηριστικές κεφαλονίτικες φωνές τους, θα τραγουδήσουν τραγούδια από την επτανησιακή μας παράδοση.  Θα συμμετάσχει και η Ασσιώτισσα υψίφωνος Χριστίνα Ρόκκου. Ο κόσμος συγκεντρωμένος στην προκυμαία παρακολουθεί το δρώμενο που έχει τις καταβολές του από τα χρόνια τις Ενετοκρατίας στα Επτάνησα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) και του συλλόγου «Η Άσσος» και είναι δωρεάν για το κοινό.

Ειν' ο Έρωτας Τραγούδι

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» (Λεωφόρος Βεργωτή 16) οι τραγουδιστές της Αγάπης, Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης, πραγματοποιούν μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία με τίτλο:

«Ειν’ ο Έρωτας Τραγούδι»

Πρόκειται για ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια που αγγίζουν τις καρδιές μας με ειδικό αφιέρωμα στο συνθέτη Νίκο Ιγνατιάδη.

Ο γνωστός συνθέτης που έχει γράψει πολλά αγαπημένα ερωτικά τραγούδια για τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές (Μαρινέλλα, Γιάννη Πάριο, Χαρούλα Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Δήμου, Γιάννη Πετρόπουλο, Μπέσσυ Αργυράκη κ. ά.) ετοιμάζει νέο δίσκο με ερμηνευτές τους Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη.  Στη συναυλία θα ακουστεί το νέο τραγούδι του Νίκου Ιγνατιάδη με τίτλο: «Το τελευταίο μου λιμάνι» που γράφτηκε για το αγαπημένο μας νησί, την Κεφαλονιά. Στο CD single, που θα διατίθεται στις εμφανίσεις των αδελφών Καραβιώτη, περιλαμβάνονται ακόμη δύο επιτυχίες του συνθέτη, το «Μόνο Αγάπη» και το «Κόκκινο Γαρύφαλλο» ερμηνευμένο από την Μητροπολιτική Ορχήστρα του Άμστερνταμ της Ολλανδίας με ενορχηστρωτή τον Harry Van Hoof, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ιγνατιάδη.

Στη συναυλία της 25ης Αυγούστου τραγουδά μαζί με τον Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη η Κεφαλονίτισσα τραγουδίστρια Χριστίνα Ιωαννίδη, ενώ τους τραγουδιστές συνοδεύει πενταμελής ορχήστρα με διακεκριμένους μουσικούς. Στο πιάνο και τη διεύθυνση ορχήστρας θα είναι ο Ανδρέας Μπουτσικάκης, ενώ στα πλήκτρα ο Γιώργος Τσοκάνης, πρόσφατος συνεργάτης του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Αλέκας Κανελλίδου.

Ώρα Έναρξης: 21:00 | Διάρκεια συναυλίας: 2 ώρες με διάλειμμα

Γενική Είσοδος: 10

Η Αίθουσα κλιματίζεται

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Προπώληση Εισιτηρίων

Παρακαλείσθε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • On line στη διεύθυνση: https://www.ticketservices.gr/event/adelfoi-karavioti-ein-o-erotas-tragoudi-argostoli/?lang=el
  • Τηλεφωνική αγορά (με πιστωτική κάρτα): 210 – 7234567
  • Σε όλα τα Public
  • Στα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου «Ο Κέφαλος», Λεωφόρος Βεργωτή 16 (Είσοδος γραφείων παραπλεύρως, από την οδό Γερασίμου Γερμενή)