ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ενημερώνεται αυτομάτως η αποθήκη μας και ετοιμάζεται ένας φάκελος με προστατευτικές φυσαλίδες στον οποίο εσωκλείονται το Cd (ή τα Cds) που έχετε αγοράσει ή επιθυμείτε να αγοράσετε μέσω αντικαταβολής. Αφού αναγραφούν τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη στα συγκεκριμένα πεδία του φακέλου, την επομένη εργάσιμη αποστέλλεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία) με Β΄ προτεραιότητα. Ο υπάλληλος του ταχυδρομείου κολλάει επάνω στον φάκελο μια λεπτή ταινία, η οποία αναγράφει έναν και μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης, που αναγράφεται και επάνω στην απόδειξη που λαμβάνει ο αποθηκάριος της εταιρίας μας από τα ΕΛ.ΤΑ. Ο κωδικός περιλαμβάνει 13 στοιχεία (2 λατινικά γράμματα ακολουθούμενα από 9 αριθμητικά στοιχεία και 2 λατινικά γράμματα) π.χ. PP123456785GR. 

Κατόπιν, σαρώνουμε (σκανάρουμε) την απόδειξη και σας την αποστέλλουμε στο e-mail σας ώστε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί από το αρμόδιο τμήμα μας. Στη συνέχεια μέσω του μοναδικού κωδικού που αναγράφεται επάνω στην απόδειξη θα μπορείτε να ερευνάτε την διαδικασία εξέλιξης της αποστολής πληκτρολογώντας τον κωδικό στο πεδίο του ακόλουθου συνδέσμου της ιστοθέσης των ΕΛ.ΤΑ. πατώντας το κουμπί Εντοπισμός Αντικειμένου.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται και αποδεικνύεται η αποστολή εκ μέρους μας της αγοράς σας, αλλά κι εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αποστολής των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση αντικαταβολής ο ταχυδρόμος θα σας παραδώσει τον φάκελο παραλαμβάνοντας από εσάς το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά των προϊόντων σας συμπεριλαμβανομένου και των εξόδων αντικαταβολής. Σε περίπτωση απουσίας σας θα σας αφήσει ενημερωτικό σημείωμα, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσετε στο πλησιέστερο ταχυδρομείο για να παραλάβετε τον φάκελο με τα προϊόντα σας.