• Κοινωνικές εκδηλώσεις

 – Γάμος

 – Βάπτιση

 – Συνεστιάσεις

Εάν επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για την ξεχωριστή σας ημέρα, αναλαμβάνουμε για εσάς τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Α) Γαμήλια τραγούδια στην οικία της νύφης κατά την ένδυσή της

Β) Συνοδεία νύφης στην εκκλησία από χορωδία & όργανα

Μια ομάδα καλλίφωνων κανταδόρων θα συνοδεύσουν τη νύφη κατά την άφιξή της στον Ιερό Ναό με κιθάρες & μαντολίνα. Ειδικότερα, μόλις πλησιάσει το αυτοκίνητο με τη νύφη ακούγεται από το εξαίρετο φωνητικό σύνολο το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι «Σήμερα γάμος γίνεται…» και εν συνεχεία οι «Ευχές για το γάμο» με τα ονόματα των μελλονύμφων. Ακολούθως, τη στιγμή που η νύφη φτάνει στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ακούγεται η γνωστή καντάδα: «Στης εκκλησιάς τα σκαλοπάτια». Κατόπιν, λαμβάνει χώρα η παράδοση της νύφης στο γαμπρό κι εκείνος της προσφέρει την ανθοδέσμη φιλώντας την τρυφερά στο στόμα, την ώρα που τελειώνει το τραγούδι με το στίχο:

«Να σε φιλήσω μες στο στόμα και τίποτε να μην σου ειπώ»

Σε αυτόν τον σύνδεσμο θα μπορέσετε να ακούσετε τη συνοδεία βαρκαρόλας που πραγματοποιήσαμε στον γάμο του δημοφιλούς τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ τον Σεπτέμβριο του 2018.

Β) Ψαλτική από χορωδία κατά την ακολουθία του γάμου

Η ίδια ομάδα των τραγουδιστών θα συμμετάσχει καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου του γάμου, ψάλλοντας κατά το τετράφωνο Κεφαλληνιακό ψαλτικό ιδίωμα, το οποίο εντυπωσιάζει το εκκλησίασμα με το μεγαλοπρεπές ύφος του.

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τη χορωδία μας, που ψάλλει το Μεγαλυνάριο του Αγίου μας, από πρόβα πριν την έναρξη μυστηρίου γάμου.

Γ) Μουσική κάλυψη μέρους της δεξίωσης