Μπορούμε να καλύψουμε διάφορους τύπους συναυλιών με πολλές θεματικές ενότητες οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις εκδηλώσεων καθόλη τη διάρκεια του έτους

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις συναυλίες μας

Εάν επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για την ξεχωριστή σας ημέρα, αναλαμβάνουμε για εσάς τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Α) Γαμήλια τραγούδια στην οικία της νύφης κατά την ένδυσή της

Β) Συνοδεία νύφης στην εκκλησία από χορωδία & όργανα

Μια ομάδα καλλίφωνων κανταδόρων θα συνοδεύσουν τη νύφη κατά την άφιξή της στον Ιερό Ναό με κιθάρες & μαντολίνα. Ειδικότερα, μόλις πλησιάσει το αυτοκίνητο με τη νύφη ακούγεται από το εξαίρετο φωνητικό σύνολο το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι «Σήμερα γάμος γίνεται…» και εν συνεχεία οι «Ευχές για το γάμο» με τα ονόματα των μελλονύμφων. Ακολούθως, τη στιγμή που η νύφη φτάνει στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ακούγεται η γνωστή καντάδα: «Στης εκκλησιάς τα σκαλοπάτια». Κατόπιν, λαμβάνει χώρα η παράδοση της νύφης στο γαμπρό κι εκείνος της προσφέρει την ανθοδέσμη φιλώντας την τρυφερά στο στόμα, την ώρα που τελειώνει το τραγούδι με το στίχο:

«Να σε φιλήσω μες στο στόμα και τίποτε να μην σου ειπώ»

Σε αυτόν τον σύνδεσμο θα μπορέσετε να ακούσετε τη συνοδεία βαρκαρόλας που πραγματοποιήσαμε στον γάμο του δημοφιλούς τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ τον Σεπτέμβριο του 2018.

Β) Ψαλτική από χορωδία κατά την ακολουθία του γάμου

Η ίδια ομάδα των τραγουδιστών θα συμμετάσχει καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου του γάμου, ψάλλοντας κατά το τετράφωνο Κεφαλληνιακό ψαλτικό ιδίωμα, το οποίο εντυπωσιάζει το εκκλησίασμα με το μεγαλοπρεπές ύφος του.

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε τη χορωδία μας, που ψάλλει το Μεγαλυνάριο του Αγίου μας, από πρόβα πριν την έναρξη μυστηρίου γάμου.

Γ) Μουσική κάλυψη μέρους της δεξίωσης

Πατήστε εδώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία τη μελοποίηση στίχων στο bel canto ύφος μας, την ενορχήστρωσή τους, την τραγουδιστική ερμηνεία τους με τις φωνές μας και την ηχογράφησή τους σε επαγγελματικό στούντιο σε συνεργασία με εξαιρετικούς μουσικούς και ηχολήπτη άριστο γνώστη όλων των φάσεων που απαιτεί η εργασία (ηχοληψία, εγγραφή, mixing / mastering).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Εσείς μας δίνετε την αρχική ιδέα κι εμείς την καταγράφουμε μουσικά και την επεξεργαζόμαστε για όποιο μουσικό σύνολο επιθυμείτε. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης του τελικού αποτελέσματος σε συναυλιακό χώρο με ζωντανούς εκτελεστές ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου.

Τον Απρίλιο του 2019 παρουσιάσαμε στη βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το θρησκευτικό έργο «Άνωθεν» σε μουσική του συνθέτη Θεόφιλου Βουρλιώτη με ζωντανή ορχήστρα και χορωδία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Ο Σπύρος Καραβιώτης διδάσκει ανώτερα θεωρητικά της μουσικής και σύγχρονο τραγούδι σε ωδεία της Αθήνας, όπως το «ΠΑΝΑΡΜΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ» https://panarmonio.gr και το «ΕΜΜΕΤΡΟΝ ΩΔΕΙΟ» https://emmetron.gr και προετοιμάζει με επιτυχία υποψηφίους για την εισαγωγή τους στα μουσικά πανεπιστήμια της χώρας. Τα μαθήματα των θεωρητικών μπορούν να διεξάγονται και μέσω διαδικτύου σε περίπτωση τήρησης μέτρων ασφαλείας υπέρ της δημόσιας υγείας.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν και εξοικείωση των μαθητών με το λογισμικό προγράμματος γραφής παρτιτούρας (Sibelius), ακρόαση και ανάλυση έργων μουσικής διαφόρων εποχών και ύφους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας